top of page
Ieškoti
  • Writer's picturevilniusjews

Antrojo tarptautinio Nechamos Lifšicaitės konkurso akimirkos

Skambiu akordu Vilniaus Rotušės salėje baigėsi Antrasis tarptautinis Nechamos Lifšicaitės konkursas. Lyginant su pačiu pirmuoju šis konkursas gerokai pasistūmėjo į priekį, tapo brandesnis, ypač organizacine prasme. Matyti, kad visi konkurso reikalai juda labai profesionaliai ir tinkama kryptimi - mėginant per muziką susieti skirtingas tradicijas, kultūras, pirmiausia, žydų ir lietuvių. Tai tikrai susilaukia gero žodžio ir palaikančio atobalsio.

Džiugu, kad Žydų bendruomenė "Vilnius - Lietuvos Jeruzalė" buvo tarp konkurso rėmėjų. Visada malonu prisidėti prie proceso, kurio kokybe yra visiškai neabejotina.

Jūsų dėmesiui - akimirkos iš II-jo tarptautinio Nechamos Lifšicaitės vokalistų konkurso skirtingų etapų - paties konkurso, apdovanojimų ir baigiamojo koncerto Vilniaus Rotušėje.

Didžiai malonu, kad gražus konkurso organizatorių būrys, tarp jų pirmiausia - Borisas Traubas, Elijus Romanovas, konkurso siela, Nechamos Lifšicaitės dukra Roza Litay, yra tvirtai nusprendę paversti šį renginį tradiciniu.

Visokeriopos jiems sėkmės!

Už nuotraukas dėkojame konkurso organizatoriams

19 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page